Horisonte (knjiga)

Knjiga Horisonte
U knjizi Horizonti, nalazi se takodje nekoliko muzicara, kolega, kolekcionara. Meni je od pocetka – nastanka ove grupe, jedan od ciljeva bio da obicne male ljude i neafirmisane muzicare, umetnike predstavim kao da su veliki.
Jer je istroseno, otrcano, ponavljati jedne te iste, da bih se predstavio kako poznajem zvezde, sebe promovisao. Slikanje sa plocom, diskom ili na koncertu ne smatram svojom promocijom. To volim i zbog toga zivim. To je duboko u meni. Mojoj nestvarnosti je zabavno, pozitivno se osecam.
Knjiga “Horizonti”, je istraživačkog karaktera i niko nikada nije objavio tekstove clanova grupe kao knjigu. E vidis, po tome smo jedinstveni.
Click to add this item to cart.

Opis

Knjiga “Horizonti”, je istraživačkog karaktera i niko nikada nije objavio tekstove clanova grupe kao knjigu. E vidis, po tome smo jedinstveni.
Dakle ovo je knjiga gde pisu obicni i nepoznati autori. I ja ih sve podjednako volim. Niko nije studirao knjizevnost i nije novinar. Kome smetaju nase greske, vrata od balkona su otvorena. Poenta je slusanje muzike, upoznati nove autore i slusati kvalitetnu muziku. Postaviti kolekciju jeste lepo ali nije dovoljno uverljivo. Ukoliko nemam odmah novi album i ne treba mi kasnije. Ukoliko neko ne slusa diskove i ploce, on nek saceka rasprodaju.
Bas nas briga da li ce neko pljuvati. Uradite i vi jednu stranicu, nesto napisite. Postavite javno !
U ovoj knjizi osim toga sto sam predstavio izdanja iz bivsih republika, nema Majner izdanja. I to govori koliko podrzavam druge bendove. Ne verujem da bi neko slicno uradio, vec bi iskoristio knjigu da promovise svoja izdanja.

U knjizi su, tekstovi, fotke, intervju sa Zlatko Zlaya Zlays iz Sarajeva, Tibor Cindric iz Subotice, Kymera, Ashen Epitaph, Goran Čupo Pavlovic iz Wiene…sjajna kolekcija od Indexa od Miroslav Pajkic -a iz Svedske. Sasvim zasluzeno je nasla mesto u knjizi kao i njegova kolekcija svedskih bendova.

Knjiga ” Horizonti” je neka vrsta staračkog, toplog randevua sa svojom zaostavštinom, ovo je jedinstvena prilika da se ponovo promisli ceo život, a ne samo karijera, i istaknu neke pesme, bend, kaseta, disk ili ploca ga objašnjavaju.
Toliko o “izgubljenoj” knjizi !

Horisonte

Recenzije

floataCat
Milan Radosavljević

dapoxetine sildenafil super p force

Cure your cancer priligy dapoxetine He s got adequate testosterone

3 sedmice ago

Recenzija Horisonte (knjiga).

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *